Yayın Tarihi: 30.08.2023 22:46

 

Sayın Hocam/Meslektaşım,

 

15-16 Eylül 2022 tarihleri arasında hibrit olarak “6. Ulusal Alabalık Sempozyumu (Uluslararası Katılımlı)” Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi & Su Ürünleri Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Isparta’da düzenleyeceğini sizlere iletmekten mutluluk duyarız. 

 

Sempozyumun amacı, gökkuşağı alabalığı ve diğer salmonidler üzerine çalışma yapan akademik ve sektör çalışanlarını bir araya getirmek, salmonidler hakkında temel bilimler, yetiştiricilik, hastalık ve işleme konusunda yeni araştırma ve gelişmeleri paylaşmak, sektörel gelişmeleri ve sorunları tartışmak, çözüm önerileri üretmektir. 

 

Kongrede kabul edilen ve sunulan bildirilerin tamamı özet bildiri kitapçığında, tercihe göre dergi kurallarına uygun süreçlerden geçtikten sonra Acta Aquatica Turcica dergimizin özel sayısında tam metin olarak yayınlanacaktır.

 

Sempozyum ile ilgili diğer duyuru ve gelişmeleri https://alasemp22.isparta.edu.tr adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Sizleri Fakültemizin 40. kuruluş yılında aramızda görmekten büyük onur ve mutluluk duyacağız. 

 

 

 

Düzenleme Kurulu Başkanı

 

Doç. Dr. Hüseyin SEVGİLİ

 

 

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi

 

Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi